putoamissuojainten tarkastus

Tiesithän, että putoamissuojainten tarkastus on suoritettava minimissään vuosittain Tarvittaessa useamminkin, jos suojaimen käyttö on jatkuvaa tai kuluttavaa tai jos työskennellään erityisen vaativissa ja hankalissa olosuhteissa.

Putoamissuojaimien säännöllisellä tarkastamisella saatte varmuuden siitä, että ne ovat turvallisia käyttää, kun liikutaan korkeissa paikoissa.

Tarkastuksessa varmistetaan, että putoamissuojaimet ovat  toimintakuntoiset ja pystyvät estämään tai pysäyttämään putoamisen sekä ettei putoamissuojainten osista ole tehty uusia, mahdollisesti vaarallisia kokonaisuuksia käytön aikana. Tarkatuksessa hyväksytyt suojaimet täyttävät samat turvallisuusvaatimukset kuin uudetkin suojaimet.

Käyttäjän vastuulla on tarkastaa putoamissuojaimet ja niihin liittyvät osat ennen jokaista käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen.

Valtuutettuna tarkastajana tarkastamme suojainten kunnon ja toimivuuden sekä täyttämme tarkastamispöytäkirjan.

putoamissuojainten tarkastukset

Kuinka usein putoamissuojainten tarkastus tulee tehdä?

Standardi EN365:2004 määräysten mukaan putoamissuojaimet, tukivarusteet sekä pelastus- ja evakuointivarusteet on tarkastettava vähintään kerran vuodessa, mutta jos varusteita käytetään paljon tai haastavissa olosuhteissa, tarkastus on tehtävä useammin kuin kerran vuodessa.

Standardi myös määrää että putoamissuojainten tarkastuksen voi suorittaa ainoastaan valmistajan valtuuttama pätevä henkilö. Lisäksi ennen jokaista käyttökertaa on tehtävä silmämääräinen, päivittäinen tarkastus.

Valtuutetun tarkastajan tekemä putoamissuojainten tarkastus varmistaa käytössä olevien suojainten asianmukaisuuden. Turvavöiden, kokovaljaiden, köysien, tarraimien ja muiden putoamissuojainten kunto voi heikentyä likaantumisen, kulumisen ja materiaalien vanhenemisen vuoksi. 

tilaa putoamissuojainten tarkastus

 

Voit tarkastuttaa putoamissuojaimesi helposti toimipisteellämme tai vaihtoehtoisesti pyytää meidät asiakaskäynnille hoitamaan tarkastuksen. Helpon ja vaivattoman pitkäaikaisratkaisun saat tekemällä kanssamme sopimuksen varusteiden säännöllisistä tarkastuksista ja huollosta.

Lähes 20 vuoden työkokemus pelastusalalta ja vastuutoimeni korkean paikan kouluttajana varmistavat sen, että ymmärrän turvallisen työskentelyn  sekä välineiden toimivuuden ja luotettavuuden tärkeyden.

Tästä syystä tarkastuspalvelumme tavoite on tehdä turvallisesta työskentelystä helppoa ja vaivatonta kaikille yrityksille. Turvallinen työskentely on kaiken perusta ja jokaisen tulee voidan luottaa käyttämiensä turvallisuusvarusteiden toimivuuteen. 

Siksi olemmekin luoneet tarkastuspalvelustamme mahdollisimman joustavan ja mukautuvan.

Asiakkaan toimitus: Voit tuoda putoamissuojaimet tarkastettavaksi Espoon toimipisteellemme sovitusti.

Toimituspalvelu: Voimme myös tulla teidän tiloihinne suorittamaan tarkastukset.

Nouto ja palautus: Voimme noutaa putoamissuojaimenne, suorittaa tarkastukset tiloissamme ja palauttaa suojaimet teille tarkastuksen päätyttyä.

Ota meihin yhteyttä oheisella kyselylomakkeella ja sovitaan teille parhaiten soveltuva tarkastuspalvelu sekä aika.

Tiedustelu

4 + 5 =

muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme etusivullamme. Muita palveluitamme ovat mm. telineasentajan työkaluvyö sekä koulutukset turvalliseen työskentelyyn korkeissa tiloissa sekä suljetuissa tiloissa kuten säiliöissä.

Jatri Oy:n telineasentajan työkaluvyö on vahvaa tekoa ja ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Materiaalina käytetään valjaista tuttua ”oranssia” hihnaa.  Solki on laadukas metallinen solki, joka mahdollistaa tarkan säädön. Työkaluvyössä on kaksi työkalulenkkiä, toinen vasaralle ja toinen ”räikälle”. 

Koulutuksen sisältö voi olla teollisuustyöskentelyyn, kattotyöskentelyyn, mastotyöskentelyyn tai säiliötyöskentelyyn liittyvä. Koulutus räätälöidään yhdessä tarpeen mukaan.

ota yhteyttä

6 + 15 =

Y-tunnus

3236608-2

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003732366082
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy