Putoamissuojaus­koulutus

Turvaa Korkealla Työskentelyyn

Turvallisesti Korkeuksiin Jatri Oy:n Putoamissuojaus­koulutuksella

Kun työskentely tapahtuu korkealla tai suoritetaan muuten putoamisvaarallisella alueella työskentelyä, turvallisuuden merkitys korostuu entisestään. Jatri Oy tarjoama kattava putoamissuojauskoulutus varmistaa, että sinä ja tiimisi olette valmiita kohtaamaan korkeuksien haasteet turvallisesti ja tehokkaasti. Putoamissuojaimien oikeanlainen käyttö ja turvalliset työskentelymenetelmät ovat elintärkeitä sekä työntekijöiden että yritysten kannalta.

Jatri Oy:n putoamissuojauskoulutus on NCC:n hyväksymä ja soveltuu erinomaisesti kaikille korkeilla paikoilla työskenteleville, esimerkiksi rakennustyömiehille, kattoasentajille, telineasentajille ja lumenpudottajille.

Avaintiedot putoamissuojaus­koulutuksesta

Kenelle?

Rakennusteollisuuteen suunnattu korkealla työskentelyn ja putoamissuojauksen peruskurssi työntekijöille ja työnjohdolle.

Kaikille rakennusteollisuudessa korkeissa paikoissa työskenteleville, esimerkiksi kattoasentajat, rakennustyömiehet ja telineasentajat yms.

kesto?

Koulutuksen kesto on neljä tuntia per ryhmä.

Ryhmän maksimihenkilömäärä on 12 henkeä.

Putoamissuojauskoulutus järjestetäään Jatri Oy:n toimitiloissa Keran halleilla.

Koulutus voidaan myös järjestää yrityksen omissa tiloissa.

Hinta?

Koulutuksen hinta on 129 € (alv 0%) / henkilö.

Voitte myös varata oman koulutuksen, jolloin hinta on 899 € (alv 0%) / ryhmä (maks. 12 henkeä)

Päivähinta koulutuksille on 1599 € (alv 0%) / päivä. Yhdessä päivässä saa koulutettua kaksi ryhmää.

Mitä putoamissuojaus­koulutus sisältää?

1. Putoamisriskien Hallinta

Jatri Oy:n koulutus käynnistyy putoamisriskien arvioinnilla. Opi tunnistamaan ja ennakoida putoamisvaarat, jotta voit välttää onnettomuudet ennen niiden syntymistä.

2. Putoamissuojaimet Käytännössä

Asiantuntijamme opastavat henkilökohtaisten putoamissuojaimien valinnassa ja oikeaoppisessa käytössä. Saat käsityksen myös kiinteiden putoamissuojausjärjestelmien hyödyistä.

3. Lainsäädännön ja Standardien Ymmärtäminen

Putoamissuojauskoulutus sisältää perusteellisen katsauksen voimassa olevaan lainsäädäntöön ja standardeihin, varmistaen, että yrityksenne noudattaa kaikkia työturvallisuusmääräyksiä.

4. Käytännön Harjoitukset

Teoriasta käytäntöön – koulutuksemme tarjoaa käytännön harjoituksia, jotka valmistavat osallistujat tosielämän työtilanteisiin.

5. Hätätilanteiden Hallinta ja Ensiapu

Opi luomaan pelastautumissuunnitelmia ja anna ensiapua putoamisonnettomuuksissa, jotta voit toimia nopeasti ja tehokkaasti, kun jokainen sekunti on arvokas.

Asiantuntijuus Putoamissuojauksessa

Koulutuksemme vetäjänä toimii Jatri, palomies, pelastaja ja yksi Suomen parhaiten koulutetuista asiantuntijoista turvallisessa työskentelyssä korkeuksissa. Jatrin vuosien kokemus ja asiantuntemus ovat käytettävissäsi; hän opastaa sinut ja tiimisi läpi putoamissuojauskoulutuksen, varmistaen että jokainen osallistuja ymmärtää putoamissuojauksen merkityksen ja parhaat käytännöt.

Jatri on työskennellyt pelastusalalla 18 vuotta vastuualueenaan korkean paikan työskentely ja etenkin säiliöiden ja suljetun tilan pelastaminen.

Jatrilla on pelastusalan korkean paikan kouluttajakoulutus sekä IRATA koulutettu. Lisäksi Jatri on Työterveyslaitoksen kouluttama putoamissuojainten määräaikaistarkastaja. Tarkastuksia Jatri on tehnyt 17 vuotta.

Aiemmin Jatri toimi Suojalaite Oy:n palveluksessa tehden telineasentajan työkaluvöitä, valjaita, testausköysiä, koulutuksia ja putoamissuojainten tarkastuksia kaikilla Suojalaite Oy:n asiakkaille.

 

Turvaa Työsi –
Valitse Laadukas Putoamissuojaus­koulutus

Älä ota riskejä, kun on kyse työskentelystä korkeuksissa!!

Kokeneiden ammattilaistemme johdolla Jatri Oy:n putoamissuojauskoulutus varmistaa, että olet ajan tasalla kaikista turvallisuusvaatimuksista ja -tekniikoista.

Koulutuksemme on suunniteltu antamaan osallistujille tieto ja varmuus, jota tarvitaan jokapäiväisessä työssä – turvallisuus ensin, aina.

Varaa paikkasi nyt ja varmista, että sinä ja tiimisi olette turvallisissa käsissä korkeuksissa työskennellessänne.

Kysy lisätietoja ja räätälöityjä koulutusratkaisuja ottamalla yhteyttä Jatri Oy:hyn jo tänään!

varaa koulutus

Putoamissuojauskoulutus järjestetään joko Jatri Oy:n tiloissa Keran Halleilla, Espoossa tai teidän tiloissanne sopimuksen mukaisesti.

Koulutuksen kesto on neljä tuntia ja maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä.

Koulutus sisältää asiantuntijoiden johdolla pidettyä laadukasta teoriaopetusta, esimerkkejä ja videoita korkealla työskentelyyn liittyvistä asetuksista ja oikean suojautumisratkaisun valinnasta.

Kurssilla käydään läpi sekä yhteisten että henkilökohtaisten suojaimien valintaa ja käyttöä eri tilanteissa.

Koulutuksessa pääset myös tutustumaan tuotteisiin, harjoittelemaan niiden käyttöä omalla mukavuusalueella ja turvallisissa olosuhteissa ammattilaisen opastuksella.

Soita meille

Voit helposti soittaa meille ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Voit soittaa meille numeroon +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

Laita Whatsapp

Voit helposti lähettää meille Whatsapp-viestiä ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Löydät meidät Whatsapista numerolla +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

Lähetä sähköpostia

Voit helposti soittaa meille ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Voit soittaa meille numeroon +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme etusivullamme. Muita palveluitamme ovat mm. telineasentajan työkaluvyö sekä koulutukset turvalliseen työskentelyyn korkeissa tiloissa sekä suljetuissa tiloissa kuten säiliöissä.

Jatri Oy:n telineasentajan työkaluvyö on vahvaa tekoa ja ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Materiaalina käytetään valjaista tuttua ”oranssia” hihnaa.  Solki on laadukas metallinen solki, joka mahdollistaa tarkan säädön. Työkaluvyössä on kaksi työkalulenkkiä, toinen vasaralle ja toinen ”räikälle”. 

Koulutuksen sisältö voi olla teollisuustyöskentelyyn, kattotyöskentelyyn, mastotyöskentelyyn tai säiliötyöskentelyyn liittyvä. Koulutus räätälöidään yhdessä tarpeen mukaan.

ota yhteyttä

9 + 9 =

Y-tunnus

3236608-2

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003732366082
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy

yhteistyössä