koulutuskeskus

Tervetuloa Jatri Oy:n Korkean paikan työturvallisuuskoulutuskeskukseen

Jatri Oy – Turvallisen tulevaisuutesi takuumerkki korkeatyöskentelyssä ja putoamissuojainkoulutuksissa.

Varmistamme, että kaikki asiakkaamme saavat huippuluokan koulutusta, tehokkaasti ja turvallisesti.

Olemme erikoistuneet Korkean paikan työturvallisuuskoulutuksiin. Koulutuskeskuksemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla keskeisten kulkuyhteyksien kohtauspisteessä Espoon Keran halleilla. 

Koulutuskeskuksemme edessä olevalla suurella sisäpihalla on laajat pysäköintimahdollisuudet.

Koulutuskeskukseemme on rakennettu monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä korkealla työskentelyyn liittyvien varusteiden testaukseen sekä myyntiin.

Harjoittelemme hätäpoistumisia nostokorista, katolta tai nosturista sekä pelastamista erilaisista rakenteista. Huono sää ei haittaa oppimista, koulutuskeskus on sisäpihalla osittain katoksen alla.

Koulutuksien yhteydessä esillä on kaikki edustamamme brändit ja tuotteet. Tämä mahdollistaa helposti edustamiemme tuotteiden  näkemisen sekä kokeilun asiantuntijoidemme opastuksella.

Koulutuskeskus

Asiantuntija Korkeatyöskentelyn ja Putoamissuojaimien Koulutuksessa

Koulutuskeskuksessamme työskentelee kokeneita ja ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka ovat omistautuneet turvallisuutesi takaamiseen. Jokainen kouluttajamme on alansa huippu, ja heidän tiedoillaan ja kokemuksellaan voit luottaa siihen, että saat laadukasta koulutusta.

Räätälöidyt Koulutusohjelmat

Tarjoamme monipuolisia koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin korkeatyöskentelyssä ja putoamissuojaimissa. Olipa tavoitteesi sitten sertifikaatin saaminen, ammattitaidon kehittäminen tai erikoiskoulutuksen tarve, meillä on sinulle sopiva ohjelma.

Turvallisuus ja Laatu

Yrityksen nimi] on sitoutunut turvallisuuteen ja laatuun. Noudatamme tiukimpia standardeja ja sertifikaatteja varmistaaksemme, että opiskelijamme saavat parhaan mahdollisen koulutuksen. Turvallisuus on meille etusijalla.

Suomen korkein sisämasto

Jatri Oy:n masto on Suomen ainoa sisätiloissa oleva koulutusmasto.
Kahdeksan metriä korkeassa mastossa pääsemme kouluttamaan mastotyöskentelyä ja pelastamista säästä ja vuodenajasta riippumatta.
Jatrin tiloista löytyy myös mansardikatto ja säiliösimulaattori. Telineillä voi myös harjoitella sääsuojien kiinnitystä ja avausta.

koulutukset

Jatri Oy:n Korkean paikan työturvallisuuskoulutus keskittyy pääasiassa koulutuksiin jotka edesajavat turvallista työskentelyä korkeuksissa ja ahtaissa paikoissa, kuten säiliöissä.

Putoamisuojauskoulutus

Jatri Oy tarjoaa kattavan putoamissuojauskoulutuksen, joka varmistaa, että sinä ja tiimisi olette valmiita kohtaamaan korkeuksien haasteet turvallisesti ja tehokkaasti.

Mastotyökoulutus

Mastotyöskentelyn peruskoulutus putoamisvaarallisilla alueilla työskentelyyn. Tavoite on valmistaa koulutetut turvalliseen mastossa liikkumiseen, työasemointiin sekä pelastamiseen mastosta.

muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme etusivullamme. Muita palveluitamme ovat mm. telineasentajan työkaluvyö sekä koulutukset turvalliseen työskentelyyn korkeissa tiloissa sekä suljetuissa tiloissa kuten säiliöissä.

Jatri Oy:n telineasentajan työkaluvyö on vahvaa tekoa ja ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Materiaalina käytetään valjaista tuttua ”oranssia” hihnaa.  Solki on laadukas metallinen solki, joka mahdollistaa tarkan säädön. Työkaluvyössä on kaksi työkalulenkkiä, toinen vasaralle ja toinen ”räikälle”. 

Koulutuksen sisältö voi olla teollisuustyöskentelyyn, kattotyöskentelyyn, mastotyöskentelyyn tai säiliötyöskentelyyn liittyvä. Koulutus räätälöidään yhdessä tarpeen mukaan.

ota yhteyttä

7 + 6 =

Y-tunnus

3236608-2

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003732366082
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy

yhteistyössä