mastotyökoulutus

Turvaa Korkealla Työskentelyyn

Turvallisesti Korkeuksiin Jatri Oy:n mastotyö­koulutuksella

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta putoamisvaarallisella alueella työskentelystä. Koulutus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Koulutus voidaan järjestää tilaajayrityksen tiloissa, tai koulutustiloissamme Kerahalleilla, Espoossa, jossa on koulutuskäyttöön suunnitellut rakenteet. Mikäli koulutus järjestetään tilaajan tiloissa, tulee tilaajalla olla masto käytössään.

Pääkaupunkiseudulla Jatri Oy:llä on sopimusmasto, mutta pääsääntöisesti harjoittelemme sisätiloissa harjoitusmastolla, jossa kokemuksemme mukaan saamme paljon enemmän toistoja tehtyä hyvissä koulutusolosuhteissa. Ei tarvitse palella eikä kastua.

Hintaan sisältyy kaikki koulutuksessa tarvittavat henkilösuojaimet. Koulutuksesta saa todistuksen, joka kertoo työntekijän ammattitaidosta.

Olosuhteet, joissa koulutuksen oppeja käytetään, ovat vaativia. Tämän vuoksi suosittelemme koulutuksen uusimista vuoden välein.

Koulutuksessa käytetään seuraavien valmistajien varusteita: Edelrid, CT, Ikar, Sicurpal, Kask.

Koulutushintoihin lisätään kilometrikorvaukset ja mahdolliset yöpymiset.

Avaintiedot mastotyökoulutuksesta

Kenelle?

Sähkö-, energia-, ja teleala, rautateiden ylläpito, sekä muut käyttäjät jotka liikkuvat paljon kiinteissä tikkaissa ja metallisissa ristikkorakenteissa.

kesto?

 

Koulutuksen kesto on yksi päivä per ryhmä (6hlö).

Koulutukset pidetään Jatri Oy:n toimitiloissa Keran halleilla.

Koulutus voidaan myös järjestää yrityksen omissa tiloissa.

Hinta?

 

Koulutuksen hinta on 1599 € (alv 0%).

Hintaan lisätään matkustuskulut, mikäli koulutus järjestetään asiakkaan tiloissa.

mastotyökoulutus tietopaketti

Peruskoulutuksen sisältö

Mastopelastuskoulutuksessa käydään läpi oikeiden varusteiden valintaa ja niiden turvallista käyttöä. Harjoitellaan turvallista liikkumista ja työasemointia. Käydään läpi nostoja köydellä ja siihen liittyviä turvallisuus asioita.

Koulutuksen pääpaino on henkilön pelastaminen mastosta tai vastaavasta ristikkorakenteista asiakkaan käyttöön soveltuvalla tekniikalla.

Pelastustekniikka riippuu käyttäjän omasta kalustosta, heidän työkohteistaan ja kokemuksesta. Pystymme kouluttamaan usean pelastuslaitteen käyttöä pelastuksissa tai sitten perinteisillä korkean paikan työskentely laitteilla.

Laskettaessa koulutuksen kustannuksia

Kannattaa huomioida, että työntekijöiden koulutuksesta syntyneet menot ovat yritykselle verotuksessa vähennyskelpoisia.

Lisäksi vähintään 6 h kestävästä koulutuksesta työnantaja voi nykyään vähentää verotuksessa myös Koulutusvähennyksen, joka on laskennallisesti noin puolet työntekijöiden koulutusajan palkkakuluista.

Lisätietoja:
https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48458/tyonantaj…

Asiantuntijuus mastotyöskentelyssä

Koulutuksemme vetäjänä toimii Jatri, palomies, pelastaja ja yksi Suomen parhaiten koulutetuista asiantuntijoista turvallisessa työskentelyssä korkeuksissa. Jatrin vuosien kokemus ja asiantuntemus ovat käytettävissäsi; hän opastaa sinut ja tiimisi läpi putoamissuojauskoulutuksen, varmistaen että jokainen osallistuja ymmärtää putoamissuojauksen merkityksen ja parhaat käytännöt.

Jatri on työskennellyt pelastusalalla 18 vuotta vastuualueenaan korkean paikan työskentely ja etenkin säiliöiden ja suljetun tilan pelastaminen.

Jatrilla on pelastusalan korkean paikan kouluttajakoulutus sekä IRATA koulutettu. Lisäksi Jatri on Työterveyslaitoksen kouluttama putoamissuojainten määräaikaistarkastaja. Tarkastuksia Jatri on tehnyt 17 vuotta.

Aiemmin Jatri toimi Suojalaite Oy:n palveluksessa tehden telineasentajan työkaluvöitä, valjaita, testausköysiä, koulutuksia ja putoamissuojainten tarkastuksia kaikilla Suojalaite Oy:n asiakkaille.

 

Turvaa Työsi –
Valitse Laadukas mastotyökoulutus

Älä ota riskejä, kun on kyse työskentelystä korkeuksissa!!

Kokeneiden ammattilaistemme johdolla Jatri Oy:n mastotyökoulutus varmistaa, että olet ajan tasalla kaikista turvallisuusvaatimuksista ja -tekniikoista.

Koulutuksemme on suunniteltu antamaan osallistujille tieto ja varmuus, jota tarvitaan jokapäiväisessä työssä – turvallisuus ensin, aina.

Varaa paikkasi nyt ja varmista, että sinä ja tiimisi olette turvallisissa käsissä korkeuksissa työskennellessänne.

Kysy lisätietoja ja räätälöityjä koulutusratkaisuja ottamalla yhteyttä Jatri Oy:hyn jo tänään!

varaa koulutus

Mastotyökoulutus järjestetään joko Jatri Oy:n tiloissa Keran Halleilla, Espoossa tai teidän tiloissanne sopimuksen mukaisesti.

Koulutuksen kesto on kolme tuntia ja maksimiosallistujamäärä on 6 henkilöä.

Koulutus sisältää asiantuntijoiden johdolla pidettyä laadukasta teoriaopetusta, esimerkkejä ja videoita korkealla työskentelyyn liittyvistä asetuksista ja oikean suojautumisratkaisun valinnasta.

Kurssilla käydään läpi sekä yhteisten että henkilökohtaisten suojaimien valintaa ja käyttöä eri tilanteissa.

Koulutuksessa pääset myös tutustumaan tuotteisiin, harjoittelemaan niiden käyttöä omalla mukavuusalueella ja turvallisissa olosuhteissa ammattilaisen opastuksella.

Soita meille

Voit helposti soittaa meille ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Voit soittaa meille numeroon +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

Laita Whatsapp

Voit helposti lähettää meille Whatsapp-viestiä ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Löydät meidät Whatsapista numerolla +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

Lähetä sähköpostia

Voit helposti soittaa meille ja voimme käydä läpi koulutustarpeennne sekä koulutusajankohdan.

Voit soittaa meille numeroon +358 40 580 4552 tai painaa alla olevaa painiketta.

muut palvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme etusivullamme. Muita palveluitamme ovat mm. telineasentajan työkaluvyö sekä koulutukset turvalliseen työskentelyyn korkeissa tiloissa sekä suljetuissa tiloissa kuten säiliöissä.

Jatri Oy:n telineasentajan työkaluvyö on vahvaa tekoa ja ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Materiaalina käytetään valjaista tuttua ”oranssia” hihnaa.  Solki on laadukas metallinen solki, joka mahdollistaa tarkan säädön. Työkaluvyössä on kaksi työkalulenkkiä, toinen vasaralle ja toinen ”räikälle”. 

Koulutuksen sisältö voi olla teollisuustyöskentelyyn, kattotyöskentelyyn, mastotyöskentelyyn tai säiliötyöskentelyyn liittyvä. Koulutus räätälöidään yhdessä tarpeen mukaan.

ota yhteyttä

3 + 5 =

Y-tunnus

3236608-2

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003732366082
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy

yhteistyössä