Palvelut

Jatri Oy - Turvallisen työskentelyn koulutukset

Turvallisen työskentelyn koulutukset

Jatri Oy kouluttaa putoamisvaarallisissa olosuhteissa työskenteleviä henkilöitä turvalliseen työskentelyyn.

Koulutuksen sisältö voi olla teollisuustyöskentelyyn, kattotyöskentelyyn, mastotyöskentelyyn tai säiliötyöskentelyyn liittyvä.

Räätälöidään koulutus yhdessä tarpeen mukaan.

Jatri Oy - Putoamissuojainten tarkastukset

putoamissuojainten tarkastukset

Putoamissuojainten määräaikaistarkastukset. Putoamissuojaimet on tarkastettava valtuutetun tarkastajan toimesta vähintään 12 kk välein tai aikaisemmin, jos tarve vaatii.

Putoamissuojainten tarkastuksista minulla on 17 vuoden kokemus. Tarkastukset teen joustavasti omissa tiloissani, asiakkaan luona tai noutamalla ja palauttamalla suojaimet.

Jatri Oy - Turvallinen työskentely säiliöissä ja suljetuissa tiloissa

turvallinen Työskentely säiliöissä ja suljetuissa tiloissa

Erityisosaamisena on turvallinen työskentely säiliöissä ja suljetuissa tiloissa.

Koulutuksen yksi pääpainoista on usein  omatoiminen turvallinen työskentely sekä pelastustoiminta ja sen harjoittelu.

Koulutuksen lisäksi konsultoin myös esimerkiksi säiliötyöohjeen luomisessa ja turvallisessa työskentelyssä säiliöissä.

jatri oy – ajankohtaista

NCC Putoamissuojainkoulutus

NCC Putoamissuojainkoulutus

Seuraava avoin koulutus järjestetään Jatri Oy:n koulutustilassa Espoossa PERJANTAINA 15.3.2024 Klo 12.00 alkaen. Osoite: Karamalmintie 2, Espoo Keran hallit Vielä viisi paikkaa jäljellä! Osallistu koulutukseen lähettämällä sähköpostia jatri@jatri.fi tai soittamalla +359 40 580 4552 /Jatri. Voit...

Mastotyöskentelykoulutus

Mastotyöskentelykoulutus

Järjestämme mastotyöskentelykoulutusta. Käymme läpi mastotyöskentelyyn liittyvää ohjeistoa ja harjoittelemme mastosta pelastamista. Koulutus sopii mastotyöskentelyn peruskoulutukseksi. Koulutusta voidaan räätälöidä asiakkaan kokemuksen ja tarpeiden mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi...

Olemme Honeywell:n turvatarrainten valtuutettu huolto- tarkastuspiste Suomessa. Pystymme tarkastamaan koko Honeywell:n tuotevalikoiman.  

telineasentajan työkaluvyö

Telineasentajan työkaluvyö

Telineasentajan työkaluvyö ei paljoa esittelyä kaipaa. Ne jotka ovat käyttäneet jo Jatri Oy:n työkaluvyötä tietävät mistä puhutaan.

Jatri Oy:n telineasentajan työkaluvyö on vahvaa tekoa ja ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Vyö on muotoutunut käyttäjien tarpeet, käytännöllisyys ja turvallisuus edellä. 

Materiaalina käytetään turvavaljaista tuttua ”oranssia” hihnaa.  Solki on laadukas metallinen solki, joka mahdollistaa tarkan säädön. Työkaluvyössä on kaksi työkalulenkkiä, toinen vasaralle ja toinen ”räikälle”. 

Telineasentajan työkaluvyömme valmistetaan käsin Espoon toimipisteessämme. Kasaamme ja ompelemme jokaisen vyön itse, koska näin voimme varmistaa mahdollisimman korkealaatuisen, kestävän ja turvallisen lopputuloksen. Jokainen vyö käy läpi varmistuttuaan laadunvarmistuksen, jotta voimme taata vöille niiden vaativan kestävyyden ja korkean laadun.

Tutustu tarkemmin vyöhön alla olevasta linkistä.

jatri oy

Mies kaiken takana, Jatri. Olen työskennellyt pelastusalalla 18 vuotta. Vastuualueenani on ollut korkean paikan työskentely ja etenkin säiliöiden ja suljetun tilan pelastaminen.

Minulla on pelastusalan korkean paikan kouluttajakoulutus ja olen IRATA koulutettu. Olen Työterveyslaitoksen kouluttama putoamissuojainten määräaikaistarkastaja. Tarkastuksia olen tehnyt 17 vuotta.

Työskentelin aikaisemmin Suojalaite Oy:n palveluksessa tehden telineasentajan työkaluvöitä, valjaita, testausköysiä, koulutuksia ja putoamissuojainten tarkastuksia kaikilla Suojalaite Oy:n asiakkaille.

Jatkan samojen asioiden parissa työskentelyä itsenäisenä yrittäjänä. Uskon, että pystyn tarjoamaan Suomen edullisimmat putoamissuojain tarkastukset. 

Jatri Oy, suomalaista käsityötä

ota yhteyttä

1 + 12 =

Y-tunnus

3236608-2

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003732366082
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy

yhteistyössä